Velencei-tó horgászat, sport, vízisport > Velencei-tó - wyw.hu

Tartalom:
Talált weboldalak ebben a kategóriában: Velencei-tó horgászat, sport, vízisport > 14 weboldal. Kategória leírása: Sportolási lehetőségek a Velencei-tónál: hobbi, vízisport, horgászati lehetőségek.

velenceito.wyw.hu Rendezés: PageRank szerint | Találatok szerint | Értékelés | Névsor szerint

MOHOSZ - A Velencei- tó horgászatáról
MOHOSZ - A Velencei- tó horgászatáról
http://www.mohosz.hu/velencei_to.html

A Velencei-tó a Balaton után Magyarország második legnagyobb természetes tava. A tó természetes halprodukciója gazdagabb, mint a Balatoné. Ennek következtében rövid időn belül jó horgászvízzé vált, amikor 1974-ben a korábbi halászati hasznosítás megszűnt, és a tó hasznosítói a horgászok lettek. Azóta a Magyar Országos Horgász Szövetség horgászszervezeteivel együtt végzi a halgazdálkodási, halvédelmi és horgászat szervezési feladatokat.

www.mohosz.hu
Zilaj Kerékpárkölcsönző - Velence
Zilaj Kerékpárkölcsönző - Velence
http://www.zilajkerekparkolcsonzo.hu/

Túrázzon két keréken a Velencei-tónál! Minőségi kerékpárok bérlése Velencén. Az oldalon útvonal ajánlatokat is lehet találni kerékpáros túrákhoz. Láthatósági mellényt, kerékpár lakatot, térképet és lámpaszettet díjmentesen biztosítunk minden kerékpárhoz!

www.zilajkerekparkolcsonzo.hu
Surf Core Szörfbázis
Surf Core Szörfbázis
http://www.surfcore.hu/

Surf Core Szörfbázis a Velencei-tónál. Szörf oktatás, tábor, webshop.

www.surfcore.hu
Tekerbringa kerékpárkölcsönző - Gárdony
Tekerbringa kerékpárkölcsönző - Gárdony
http://tekerbringa.try.hu/

Kerékpárok kölcsönzése minden korosztály számára, ingyenes házhozszállítással, kerékpártúrák szervezése.

tekerbringa.try.hu
Agárdi Tenisz Klub
Agárdi Tenisz Klub
http://www.agarditc.hu/

A klub teniszpályái Agárdon találhatók az agárdi Parkerdőben. Szolgáltatások: pályabérlés, tenisz oktatás.

www.agarditc.hu
Mozdulj Velencei-tó
Mozdulj Velencei-tó
http://www.mozduljvelenceito.hu/

A programot a Velencei-tó Környéki Többcélú Kistérségi Társulás hozta létre a több éve már sikeresen működő Mozdulj Balaton mintájára. A tó környéki települések sportlétesítményeik fejlesztése, újabb sportolásra alkalmas helyek kialakítása, a pályák felszereltségének korszerűsítése és sportprogramok szervezése.

www.mozduljvelenceito.hu
Horgász fórum
Horgász fórum
http://www.haldorado.hu/forum.php?frid=783

Haldorádó Horgászportál Fórum: Velencei-tó topic: módszerek, praktikák, élménybeszámolók.

www.haldorado.hu
Sárkányhajózás
Sárkányhajózás
http://sarkanyhajo.kobeka.hu/

A tó vize alkalmas egyéb vízi sportok mellett, a sárkányhajózásra, mely hobbit/sportot sokan megkedvelték már hazánkban is. Vízi telepünk közvetlenül az új termálfürdő mellett található.

sarkanyhajo.kobeka.hu
Nádas kerékpár kölcsönző
Nádas kerékpár kölcsönző
http://www.velenceito-kerekpar.hu/

Nádas kerékpárkölcsönző Agárdon, a Velencei-tó partjától 200 méterre. Családok, osztályok, csoportok részére kínáljuk szolgáltatásainkat, számos kedvezménnyel. Új kerékpárjainkkal végigkerekezheti kidolgozott túraútvonalainkat, mialatt megtekintheti a Velencei-tó környéki látványosságokat, természeti értékeket. Tömegközlekedési megállóhelyek háromszáz méteren belül találhatók, így megközelítésünk igen egyszerű. Autóbusszal érkező csoportoknak helyben tudunk parkolási lehetőséget biztosítani. Jöjjön el, és töltsön el egy felejthetetlen napot Magyarország második legnagyobb állóvize mellett egy jó sportolással összekötve!

www.velenceito-kerekpar.hu
GOsurf: Élményszörf Gárdonyban
GOsurf: Élményszörf Gárdonyban
http://www.gosurf.hu/

Szörf iskola Gárdonyban a Sport Beachen! Modern felszerelések, profi oktatók várnak minden érdeklődőt.

www.gosurf.hu
Agárdi bicikli
Agárdi bicikli
http://www.agardibicikli.atw.hu/

Kerékpárkölcsönzés Agárdon a Velencei-tónál. Több kerékpáros túraútvonalat javaslunk vendégeinknek a környező településekre, de elérhető a Velencei-hegység néhány nevezetes pontja is. A túrákat térképpel vagy személyes tanácsadással segítjük. Igény esetén vállalunk túravezetést is. Ha iskolás csoporttal érkezne, figyelmébe ajánljuk külön, erre a célra készített Osztálykirándulás programunkat!

www.agardibicikli.atw.hu
Velence-tavi Vízisport Iskola
Velence-tavi Vízisport Iskola
http://www.vvsi.hu/

A Velence-tavi Vízisport Iskola sportcentruma, amelyben mind a három olimpiai vizes sportág – kajak-kenu, vitorlázás, evezés – megtalálható. A sportcentrum tárt kapukkal vár minden sportolni ill. a szabadidejét hasznosan és egészségesen eltölteni vágyó gyereket, fiatalt, családokat, baráti társaságokat, cégeket. Az intézmény alkalmas nagyobb szabású céges, családi sportnap lebonyolítására. A magas szintű nevelői, edzői munka eredményeképpen ifjúsági és felnőtt olimpiai dobogós helyezettek, világbajnokok kerültek ki a VVSI „falai” közül.

www.vvsi.hu
Akadálymentes horgászhelyek
Akadálymentes horgászhelyek
http://www.velenceitonal.hu/adatlap/horgaszat/akadalymentes+horgaszhelyek+a+ ...

Az esélyegyenlőség jegyében a MOHOSZ 2009 nyarán speciális, kerekes székkel közlekedő horgászok részére Agárdon és Sukorón akadálymentesített horgász stégeket alakíttatott ki.

www.velenceitonal.hu
UFC - Gárdony
UFC - Gárdony
http://ufcgardony.gportal.hu/

Utánpótlás Futball Klub Gárdony. ő célunk Gárdony és vonzáskörzetében élő gyermekek sportolási lehetőségeinek biztosítása, egészséges életmódra nevelése a labdarúgás segítségével.

ufcgardony.gportal.hu
Oldal leírása
velenceito.wyw.hu: Velencei-tó katalógus: A Velencei-tó Magyarország második legnagyobb tava, népszerű nyaralóhely. Velencei-tavi szállások, szálláshelyek, utazási információk gyűjteménye. A Velencei-tó és környékének iformatív, turisztikai és kultúrális gyűjtőoldala. Kultúrális programok, látnivalók, strandok, szolgáltatók, szállások, közérdekű információk a térségről, valamint a tó természeti értékeinek bemutatása.
Gyűjteményünkben 217 válogatott Velencei-tó témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Szponzorált linkek
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Csevegő
Aktív linkek: 217 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 1 | Linkre kattintás összesen: 25324